Schildersbedrijf – Marketing One

Paint with Kevin Menck! One Day Studio Landscape workshop. Saturday, May  14th 10 am-4 pm — Warehouse 521

Wat de economische onrust ook is, er lijkt altijd vraag te zijn naar professionele verfdiensten. Schildersbedrijven worden ingehuurd door huiseigenaren, bouwbedrijven, vastgoedbeheerbedrijven en een hele reeks andere bedrijven. Degenen die momenteel een eigen schildersbedrijf hebben of het veld willen betreden, moeten weten dat de sleutel tot succes niet alleen ligt in de geleverde vaardigheden en kennis, maar ook in uw capaciteiten als marketingprofessional. In dit artikel geven we tips om u te helpen uw bedrijf bekend te maken.

Stap 1 – Neem de tijd om te brainstormen en een marketingstrategie te bedenken die uw sterke punten illustreert en tegelijkertijd definieert wat het bedrijf hoopt te bereiken. Wat specialiseer je? Wat zijn de kosten? Welke aspecten van het bedrijf wil je laten zien? Heb je een lijst met verwijzingen? Voert u grotere klussen uit?

Bekijk elk onderwerp en overweeg ze zorgvuldig. Als je eenmaal een duidelijk omschreven plan hebt, doe dan wat onderzoek naar de tarieven en diensten van je lokale concurrentie. Door een basiskennis te krijgen van wat uw concurrenten bieden en in rekening brengen, kunt u beter begrijpen welke prijspunten en diensten u zou moeten aanbieden. Dit is ook nuttig om te bepalen met welke services u zich kunt onderscheiden van de massa.

Stap 2 – Netwerk. Begin met het opbouwen van contacten met eigenaren in de bouw-, vastgoed- en huisvestingssector. Een groot deel van het managen van een succesvol bedrijf is het vermogen om snel werk te genereren. Hoewel het even kan duren om op gang te komen, is de beste manier om vooruit te komen het aangaan van deze relaties. Zodra uw partners zien wat voor goed werk u doet, zullen ze niet aarzelen om u bij andere bedrijven aan te bevelen.

Stap 3 – Advertenties. Printreclame is niet alleen effectief, maar ook vrij goedkoop. Deze methode biedt potentiële klanten het bewijs dat uw bedrijf gevestigd en solide is. Opties zijn onder meer advertenties in lokale kranten, supermarkten, ziekenhuizen en restaurants.

Stap 4 – Gebruik uw verwijzingen. Dit is over het algemeen een van de beste manieren om nieuw werk te krijgen. Potentiële klanten willen weten of ze een naam aannemen die ze kunnen vertrouwen, en natuurlijk klinkt het gewoon beter als het van iemand buiten het bedrijf komt.

Stap 5 – Zorg ervoor dat u netwerkt met anderen in uw omgeving in de hoop nieuwe leads te ontwikkelen. Netwerken is een van de beste manieren om naamsbekendheid te krijgen en tips en diensten uit te wisselen. Maak er een punt van om te netwerken met interieurontwerpers, schildersbedrijf alphen a/d rijn aannemers, makelaars en appartementbeheerders. Als u een bepaalde taak niet aankunt, verwijs de taak dan door naar een ander bedrijf. De gunst komt misschien later bij je terug.

A note to our visitors

This website has updated its privacy policy in compliance with changes to European Union data protection law, for all members globally. We’ve also updated our Privacy Policy to give you more information about your rights and responsibilities with respect to your privacy and personal information. Please read this to review the updates about which cookies we use and what information we collect on our site. By continuing to use this site, you are agreeing to our updated privacy policy.