Een Apple Iphone-app bouwen voor uw iPhone 4G naar inkomen

De iPad-markt is cruciaal om te begrijpen. Om de markt te begrijpen is het essentieel om het beste ontwerp te hebben. Ja, er is een groot scherm met levendige kleuren, maar de ontwikkeling van de iPad-app moet astatisch aangenaam zijn. Wat dit betekent dat je ermee geassocieerd wordt, betekent niet dat het scherm onnatuurlijk is. iPad-ontwikkeling breidt zich gestaag uit. Maak niet de fouten in het ontwerp, waardoor u de daadwerkelijke markt kwijtraakt. Uiteindelijk is het redelijk om een ​​app te kunnen ontwerpen, maar dat betekent niet dat ze correct zijn geformuleerd. De volgende stappen helpen u hierbij, wat betekent dat u gemakkelijk de beste ontwerpbeslissingen op uw tablet kunt nemen.

De laatste hand wordt gelegd aan het eerste iPhone-cv. Mike doorloopt App laten maken verschillende voorbeelden waarmee u er zeker van kunt zijn dat u uw app correct ontwikkelt. Deze week ben je een expert in het gebruik van de app-ontwikkeltools.

Dit is een vraag waar een groot aantal mensen zich tegenwoordig mee bezighoudt. Er is een enorm potentieel publiek dat de ontwikkeling van uw mobiele app bestelt, maar zullen mensen u helpen dit item te kopen?

De eerste paar dagen online spelen kan uw verzoek wel of niet verbreken. Niet echt, maar ze zijn nog steeds cruciaal. Blijkbaar wordt bij het downloaden van apps rekening gehouden met de beoordelingen van uw app. De Google Play Store houdt bovendien nauwlettend in de gaten hoeveel downloads iemand in de eerste periode van zeven dagen krijgt. Het zal ook de beoordelingen bijhouden. Als uw app goed wordt geassocieerd met downloads met goede beoordelingen, bestaat de kans dat deze in de techniekenlijst terechtkomt in de regio Trending, Meest populair of Personeelskeuzes.

Als je een gevestigde ontwikkelaar wordt, kom je alleen maar in de App Business terecht. Dat is natuurlijk de enige methode om uw applicaties te distribueren, dus het is een noodzakelijk primair proces.

Als uw tester in de war raakt of u na 2 of 3 schermen vertelt dat hij of zij geen interesse meer heeft, overweeg dan om de app aan te passen. Als de gebruiker in de war is, moet u mogelijk de pictogrammen of de manier waarop insecten reageren wijzigen, zodat iemand de app over het algemeen bij de eerste indruk of gemakkelijk kan doorgronden. Raak niet ontmoedigd. Het is eigenlijk altijd veel eenvoudiger om pagina’s een paar keer opnieuw te moeten tekenen dan een app op te zetten die stinkt en niet verkoopt en je weet dus niet waarom. Overeengekomen?

Google+ Hangouts zijn in korte tijd enorm vooruitgegaan. Met de laatste update van hun Android-app-trackingservice kun je nu deelnemen en Hangout starten, waar je ook bent. Als u een Wi-Fi-, 3- of 4G-signaal heeft, kunt u samen met uw vrienden en familie verbinding maken met behulp van de nieuwste versie van de Google+ Mobile-applicatie. Hier vindt u een korte handleiding die u kunt bewaren nadat u uw bankrekening heeft gedownload en gestart.

Vraag uw vrienden, team en familie om 5-sterrenbeoordelingen aan de apps te geven, en zeg dat u hun vrienden moet vragen de overeenkomstige beoordelingen te behalen. Zorg voor een hoge verbinding met downloads door vertrouwde mensen te vragen de mobiele applicatie te downloaden. Houd negatieve recensies in de gaten en verwijder snel eventuele bugs die in de app zijn geslopen. Als u op zoek bent naar de functielijsten, zullen de trouwringen van uw app omhoogschieten en kunt u een buitensporige plons maken op het internet.

A note to our visitors

This website has updated its privacy policy in compliance with changes to European Union data protection law, for all members globally. We’ve also updated our Privacy Policy to give you more information about your rights and responsibilities with respect to your privacy and personal information. Please read this to review the updates about which cookies we use and what information we collect on our site. By continuing to use this site, you are agreeing to our updated privacy policy.